Kirken

KIRKEN ER ÅBEN FOR BESØGENDE HVER DAG FRA KL. 8.00-16.00


Dette giver lejlighed til at man kan nyde den smukke kirkes indretning og udsmykning i fred og ro.
Det er en mulighed for at søge andagt i et rum, der er helliget ved at blive brugt til de store højtidelige øjeblikke i menneskers liv, et sted hvor troen på Gud forkyndes.
Ved indgangsdøren i selve kirkerummet ligger en gæstebog, som benyttes til hilsner, blot et navn, eller en bøn, skrevet til Gud i stille eftertanke på det sted.
Har du ondt i livet - eller sjælen? Husk, at din sognepræst også er der for dig som din sjælesørger. Ring eller skriv til hende for at aftale et møde. Præsten har tavshedspligt og lytter gerne til det, der ligger dig på sinde. En præst er ikke psykolog men en god samtalepartner, og hun har stor erfaring i samtaler omkring de store ting i livet, glæde såvel som sorg. Temaer som meningsløshed, sorg, manglende/skælvende tro og livstyngende skyld er ofte nogle af de temaer, som fylder. Ring eller skriv til hende for at aftale et møde.
Telefon: +45 31 33 32 98 eller mail: csch@km.dk

KOLLEKT
Vi samler de fleste søndage ind til arbejdet i sognet - og vi har brug for dit bidrag. Tak for enhver gave.
Indbetalinger til søndagens kollekt kan også foretages på MobilePay: 89395. Skriv venligst "Menighedsplejen" i beskedfeltet.
På særlige mærkedage samler vi ind til større hjælpeorganisationer som f. eks. Folkekirkens Nødhjælp.  
Ved højmessens afslutning meddeles,  hvad der samles ind til den pågældende søndag og følgende uge frem til næste søndag.